Karriär

< Tillbaka till startsidan

På Brick Advokat präglas arbetet av kvalitet och laganda.

Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.

Brick Advokat är en modern arbetsplats och vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Vi arbetar även för en långsiktigt hållbar arbetsmiljö. Det börjar med en inkluderande och familjär känsla på kontoret. Alla medarbetare ska känna trygghet och kunna ha balans mellan arbete och fritid.

Våra medarbetare erbjuds att ständigt utvecklas för att bli ännu bättre jurister med djupa kunskaper inom vår nisch. Vi ger vägledning och möjlighet att bygga den erfarenhet som behövs för att nå hög kompetens inom yrket. Vi arbetar med spännande uppdrag nära våra klienter och med ett nära samarbete mellan delägare och biträdande jurist.

När vi blir fler söker vi dig som tycker det är viktigt med värdegrunder och att arbeta i ett team med hängivna kollegor. Vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga fantastiska affärer.

Lediga tjänster

Vi har inga lediga tjänster listade just nu

Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss på info@brickadvokat.se