Nyhetsrum

Hem / Nyheter / Vill du bli en del av vårt...

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en biträdande jurist med genuint intresse för fastighetsbranschen!

Brick Advokat är en affärsjuridisk byrå med fokus på entreprenadrätt, hyresrätt, fastighetstransaktioner, offentlig upphandling samt tvistlösning och process. Vi är en värderingsstyrd organisation där våra medarbetares trivsel är av avgörande betydelse. Arbetet präglas av kvalitet och laganda där vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga goda affärer.

Just nu söker vi biträdande jurist till våra verksamhetsgrupper inom fastighetstransaktion och kommersiell hyresrätt.

 

Om rollen

Vi söker dig med goda akademiska meriter samt ett till tre års erfarenhet från tidigare advokatbyrå, alternativt genomförd tingstjänstgöring, och som har ett genuint intresse för fastighetsmarknaden och den därtill kopplade affärsjuridiken. Du ska ha ett eget driv och uppskatta att ta egna initiativ och samtidigt tycka om att arbeta i team med hängivna och erfarna kollegor. Vi ser gärna att du, utöver att vara en skicklig jurist, är prestigelös, nyfiken med en vilja att utvecklas i en stimulerande miljö.

 

Vi erbjuder

Som biträdande jurist hos Brick Advokat kommer du att arbeta i ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar där samtliga medarbetare uppmuntras till att delta i vidareutvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt för oss att biträdande jurister känner sig inkluderade i våra ärenden och vi arbetar i små fokuserade team där du kommer att jobba nära såväl delägare som seniora biträdande jurister. För oss är det därför en självklarhet att du redan i ett tidigt skede kommer att ha egna klientkontakter.

 

Är du den vi söker? Skicka in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis samt andra relevanta betyg och intyg) till info@brickadvokat.se, senast den 28 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av COO Jessica Zetterquist.

 

072 560 06 82

jessica.zetterquist@brickadvokat.se

 

Dela artikeln:
Senaste inlägg Visa alla