Nyhetsrum

Hem / Nyheter / Brick Advokat söker biträdande jurister med några...

Brick Advokat söker biträdande jurister med några års erfarenhet

 

På samma sätt som varje enskild person är en betydelsefull del när man bildar ett stort lag, är juridiken en betydelsefull del när man skapar en god affär. Vi är en modern affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, hyresrätt, fastighetstransaktioner, offentlig upphandling samt tvistlösning och process.

 

På Brick Advokat präglas arbetet av kvalitet och laganda. Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.

 

​Just nu söker vi biträdande jurister med erfarenhet från entreprenadrätt, hyresrätt eller fastighetstransaktioner som vill förstärka och bli en del av vårt team.

 

Om rollen

 

Vi söker dig som tycker det är viktigt med värdegrunder och att arbeta i ett team med hängivna och erfarna kollegor. Du ska tycka om att ta egna initiativ och leverera högkvalitativa juridiska råd inom våra expertisområden. Vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga fantastiska affärer.

 

Vi ser att sökanden har goda akademiska meriter, gärna med genomförd tingstjänstgöring samt omkring två-tre års erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande.

 

Vi erbjuder

 

Vi erbjuder ett välkomnande och öppet arbetsklimat där alla erbjuds att delta i utvecklingen av vår verksamhet. Biträdande jurister erbjuds tidigt att få ha egna klientkontakter och vara delaktig i handläggningen av ärenden från början.

 

Skicka in din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) och berätta inom vilket av våra områden du vill arbeta samt varför du vill bli en del av vårt team till info@brickadvokat.se, senast den 30 april 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Frågor om tjänsten besvaras av COO Jessica Zetterquist.

 

072 560 06 82

Jessica.zetterquist@brickadvokat.se

Dela artikeln:
Senaste inlägg Visa alla