Nyhetsrum

Hem / Nyheter / Brick Advokat söker biträdande jurister med intresse...

Brick Advokat söker biträdande jurister med intresse för entreprenadrätt och fastighetstransaktioner

Brick Advokat är en snabbväxande och modern affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, fastighetsrätt, fastighetstransaktioner, offentlig upphandling samt tvistlösning och process.

På Brick Advokat präglas arbetet av våra värdeord kvalitet, branschkunnande, engagemang och service. Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.

​Just nu söker vi flera biträdande jurister med intresse för entreprenadrätt eller fastighetstransaktioner som vill förstärka vårt team. Hos oss får du arbeta med spännande och komplexa ärenden tillsammans med jurister som har lång erfarenhet inom byråns kompetensområden.

 

Om rollen

Vi söker dig med goda akademiska meriter och som har intresse för entreprenadrätt, processrätt eller fastighetstransaktioner. Notarietjänstgöring och erfarenhet från advokatbyrå, liksom tidigare arbetslivserfarenhet inom entreprenadrätt är särskilt meriterande. Vi söker dig som tycker det är viktigt att jobba som ett lag och som vill arbeta i team med hängivna och kompetenta kollegor.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett välkomnande och öppet arbetsklimat där alla erbjuds att delta i utvecklingen av vår verksamhet. Vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga fantastiska affärer. Biträdande jurister erbjuds tidigt att få ha egna klientkontakter och vara delaktig i handläggningen av ärenden från början. Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning och för oss är det en självklarhet att det ska finnas en balans mellan arbete och fritid.

 

Skicka in din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@brickadvokat.se, senast den 5 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Ronja Andrén, ronja.andren@brickadvokat.se eller 073-720 19 01.

Dela artikeln:
Senaste inlägg Visa alla