Nyhetsrum

Hem / Nyheter / Brick Advokat söker biträdande jurist med intresse...

Brick Advokat söker biträdande jurist med intresse för samhällsbyggnad

På samma sätt som varje enskild person är en betydelsefull del när man bildar ett stort lag, är juridiken en betydelsefull del när man skapar en god affär. Vi är en modern affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, fastighetsrätt, offentlig upphandling samt tvistelösning och process. Våra medarbetare är specialiserade inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av komplicerade samhällsbyggnadsprojekt, komplexa hyresavtal och upphandlingsrättsliga frågor.

På Brick Advokat präglas arbetet av kvalitet och laganda. Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.

Just nu söker vi någon med intresse för samhällsbyggnad som vill hjälpa till att förstärka vårt lag inom entreprenadrätt.

Om rollen och vad vi söker:

Vi söker dig som tycker det är viktigt med värdegrunder och att arbeta i ett team med hängivna kollegor. Du ska tycka om att ta egna initiativ och leverera högkvalitativa juridiska råd inom våra expertisområden. Vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga goda affärer.

Vi ser gärna att sökanden har god akademisk bakgrund och genomförd tingstjänstgöring. Tidigare erfarenhet från advokatbyrå kan vara meriterande men är inget krav. Vi förutsätter ingen tidigare erfarenhet av entreprenadrätt då vi erbjuder utbildning till samtliga anställda inom våra rättsområden. Däremot är ett intresse för samhällsbyggande och fastighetsutveckling en stor fördel.

 

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett välkomnande och öppet arbetsklimat där alla deltar i utvecklingen av vår verksamhet.

 

Biträdande jurister erbjuds tidigt egna klientkontakter och eget ansvar för handläggning av ärenden.

 

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. För oss är det en självklarhet att det ska finnas en balans mellan arbete och fritid.

 

Är du intresserad?

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@brickadvokat.se, senast den 31 januari 2020.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Liselott Fröstad 0708-16 04 63 Jessica Ekmark 072-221 45 77.

 


 

BRICK ADVOKAT KB | 969791-3417

Hamngatan 27 | Box 161 60, SE-103 23 Stockholm

+46 (0)8-614 16 00 | info@brickadvokat.se | brickadvokat.se

Dela artikeln:
Senaste inlägg Visa alla