Nyhetsrum

Hem / Nyheter / Brick Advokat söker biträdande jurist inom offentlig...

Brick Advokat söker biträdande jurist inom offentlig upphandling och entreprenadrätt

Brick Advokat är en modern affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, hyresrätt, fastighetstransaktioner, offentlig upphandling samt tvistlösning och process. Som samarbetspartner och juridisk rådgivare bidrar vi till våra klienters affärer varje dag.

 

Arbetet hos oss präglas av kvalitet och laganda. Att vi mår bra och trivs på arbetsplatsen är viktigt och vi har öppet och respektfullt arbetsklimat. Det innebär bland annat att vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra. På det sättet kan vi utvecklas, både individuellt och i den gemensamma leveransen.

 

Just nu söker vi en biträdande jurist som främst ska arbeta med offentlig upphandling, avtalsfrågor och entreprenadrätt.

Om rollen

 

Vi söker dig som delar våra värdegrunder och som vill arbeta i ett team med hängivna, positiva och kunniga kollegor. Du ska tycka om att ta egna initiativ och att leverera högkvalitativa juridiska råd i olika typer av ärenden inom vår nisch.

 

Vi ser att du har goda akademiska meriter, gärna med genomförd notarietjänstgöring vid förvaltningsrätt eller allmän domstol. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete på advokatbyrå, det viktigaste är att du har ett genuint intresse av att utvecklas i yrkesrollen och att fördjupa dina kunskaper inom offentlig upphandling och entreprenadrätt. Tidigare erfarenhet av arbete med de aktuella rättsområdena ser vi som en stor fördel, men det är inte ett krav.

 

Vi erbjuder

 

Vi erbjuder ett välkomnande och öppet arbetsklimat där vi tillsammans arbetar för att ständigt förbättra vår verksamhet. Som biträdande jurist får du vägledning i yrkesrollen och möjlighet till en mycket god kunskapsutveckling inom våra expertområden. Du får arbeta med spännande uppdrag i ett nära samarbete med både delägare och klienter.

 

Skicka in din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) och berätta varför du vill bli en del av vårt team till info@brickadvokat.se, senast den 31 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Frågor om tjänsten besvaras av COO Jessica Zetterquist.

 

072 560 06 82

Jessica.zetterquist@brickadvokat.se

Dela artikeln:
Senaste inlägg Visa alla